Charles Deberiotstraat 21, 3000 Leuven

2 ruime appartementen: 1 x 3 slaapkamers en 1 x 2 slaapkamers

Dit statige herenhuis - in het centrum van Leuven - is onderverdeeld in 2 ruime appartementen boven elkaar: één duplex met drie slaapkamers met tuin, garage en kelder en één duplex met twee slaapkamers + een kleine kamer. Het gebouw werd volledig verbouwd in 2019. De appartementen zijn dus splinternieuw. Elk appartement is voorzien van eiken vloeren en ingerichte keuken met vaatwasser, oven, enz. De appartementen zijn niet bemeubeld.
Link naar Google Maps


Appartement 1 - duplex met 3 slaapkamers + tuin, garage en kelder

PRIJS BESCHRIJVING
Appartement 1
VERHUURD
€ 1580
3 slaapkamers + tuin, garage en kelder, ca 153m2
Beschikbaar vanaf 15/09/2022
Foto's

Het onderste appartement (met een oppervlakte van ca 153m2) beschikt over 3 verdiepingen. De kelderverdieping (-1) bestaat uit een garage voor 1 à 2 auto's, fietsenstalling, wasplaats,berging & kelder. Op het gelijksvloers (0) bevindt zich de woonkamer, eetplaats, volledig ingerichte keuken, wc & 1 slaapkamer. In de gezellige stadstuin vind je een ruim terras en een volledig vernieuwd tuinhuis dat kan ingericht worden als bureau of polyvalente ruimte. Op de eerste verdieping vind je een 2de en een 3de ruime slaapkamer & een badkamer met dubbele lavabo, wc en inloopdouche.


Appartement 2 - duplex met 2 slaapkamers + kleine kamer

PRIJS BESCHRIJVING
Appartement 2
VERHUURD
€ 1225
2 slaapkamers + kleine kamer, ca 110m2
Beschikbaar vanaf 15/09/2022
Foto's

Bij de ingang van het tweede appartement heb je een staanplaats voor de fietsen, de wasplaats en een terras. Het appartement (met een oppervlakte van ca 110m2) bevindt zich op de 2de verdieping en heeft een wc, keuken, living, eetplaats en nog een tweede klein terras. Verdieping 3 bestaat uit 2 ruime slaapkamers & een badkamer met dubbele lavabo, wc en douche. Verdieping 4 is een 3de kleine kamer in het dakgebinte.

Er zijn 3 zaken niet inbegrepen in de huurprijs:
- Internet (via eigen abonnement)
- Water, gas en elektriciteit (afrekening via aparte meters)
- In- en uittredende plaatsbeschrijving (intredende € 130 en uittredende € 70)

Elk appartement wordt verhuurd met een woninghuurovereenkomst voor hoofdverblijfplaats. Het is verplicht om te domiciliëren. De waarborg bedraagt 2 maanden huur.